Cégünk

Cégünk, a yoo WC Kft. Magyarországon piacvezető szerepet betöltő mobil WC fülke szolgáltatója elkötelezett a társadalmi és környezetvédelmi haszonnal járó törekvések megvalósítására.

A társadalmi felelősségvállalás üzleti stratégiánk szerves részét képezi.

A Vállalati Társadalmi Felelősségvállalásba beletartoznak:

Környezeti fenntarthatóság:
– melynek körében népszerűsítjük a munkatársaink környezettudatos magatartásának fontosságát és fejlesztéseinket, beruházásainkat a legmagasabb környezetvédelmi követelményeknek is megfelelve valósítjuk meg;

Munkahelyi esélyegyenlőség:
– melynek keretében aktívan támogatjuk a nők, a pályakezdők és a kisebbséghez tartozók szerepvállalását a különböző munkafolyamatokban;

Etikus üzleti magatartás:
– munkavállalóink jogait tiszteletben tartjuk; rendezett belső munkaügyi kapcsolatokat, biztonságos munkahelyet és megfelelő környezetet alakítottunk ki, továbbá az etikus magatartás révén úgy járulunk hozzá a gazdaság fejlődéséhez, hogy támogatjuk a helyi közösség és társadalom életminőségét;

Sport és kulturális támogatás illetve a közösségi szerepvállalás.

Célunk, hogy támogassuk azokat az üzleti szándékokat, amelyek nem csak gazdasági, hanem egyidejűleg társadalmi és környezeti haszonnal is járnak. Cégünknek olyan jövőképe és értékrendje van, mely az üzleti stratégia részeként nem csak a munkahelyi légkört veszi figyelembe, hanem a közösségi szerepvállalást, a helyi gazdaság fejlesztését valamint a piaci és környezeti hatásokat is.

A Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás irányelve és a magas etikai normák mentén irányított cégünk pozitív hozadékai erősítik az üzleti pozícióinkat a piacon és könnyítik partnereinkkel, ügyfeleinkkel a hosszútávú együttműködést.

Iskolasegítő

A Radványi György Szakközépiskola támogatásáért
A Radványi György Szakközépiskolának (Gyula) nyújtott folyamatos anyagi támogatással, jelentősen hozzájárulunk az oktatás színvonalának javításához.

A Nemzetközi Vakvezetõ Kutyástalálkozó támogatásáért.
2003-ban és 2004-ben díjmentes szolgáltatásainkkal támogattuk a „Nemzetközi Vakvezető Kutyástalálkozót”, melyet a Vakvezető Kutyával Közlekedők és a Vakvezető Kutyakiképző Iskola közösen rendezett.

A Német Nemzetiségi Általános és Művészeti Iskola támogatásáért
Évek óta rendszeres segítséget nyújtunk a pilisszentiváni Német Nemzetiségi Általános és Művészeti Iskola „Pilisszentiváni nap” rendezvényéhez.

Pilisvörösvári Önkormányzat szervezésében, cégünk rendszeresen hozzájárul a hátrányos helyzetű gyerekek nyári táboroztatásához.

Sport

A Magyar Shidokan Karate Szövetség támogatásáért.
Az elmúlt 3 év során segítségünkkel a Magyar Shidokan Karate Szövetsége versenyzői eljutottak számos nemzetközi versenyre, és több győztes címmel gazdagíthatták a magyar küzdősport eredményességi listáját

Társadalom

A Média a Társadalomért rendezvény támogatásáért 2004-ben a Hungarian Business Leaders Forum szervezésében létrehozott „Média a Társadalomért” rendezvényt anyagilag támogattuk.

Az Adorján Endre Tűzoltó Egyesületet a társadalmi felelősségvállalásunk iránti elkötelezettségünk javára támogattuk, a sikeres „Tűzoltó Viadal” rendezvényük lebonyolításának érdekében.

Egészség

Cégünk kiemelkedően támogatja a mellrák elleni küzdelemet.

Az egészséges életmód, fontos szerepet tölt be napjainkban.

Támogattuk a Magyar Rákellenes Liga kezdeményezésére alakult kampányt, „EGÉSZSÉG HÍDJA” amely a rendszeres szűrésre hívja fel a nőtársadalom figyelmét.

Pályázatok

Új Magyarország

Mikró-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése

(KMOP-2009-1.2.1/A)

  • Tartalma: HIDR.KIT.30kw 2090220 hidraulika rendszer
  • Pályázó: yooWC Kft. korábbi cégnevén Központi iroda 1021 Budapest, Tárogató u. 87-89.
    Telephely: 2085 Pilisvörösvár, Szent László u. 13.
    Telefon: 26-530-630
  • Közreműködő szervezet: Mobile Power Hydraulik Kft. 1174 Budapest, Táncsics út 45.
  • A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Shopping Cart
Scroll to Top