Cégünk története

Rólunk

Természetesen minden építkezés, rendezvény különbözik. Mi a yoo!-nál, úgy koordináljuk profi szolgáltatásainkat, hogy azok teljes egészében kielégítsék partnereink minden igényét, legyen szó akár yoo! mobil WC-ről, akár konténerről, víz illetve csatornahálózat kiépítéséről.

Magyarországon, és a környező országokban, kínáljuk személyre szabott megoldásainkat, a helyi standardok maximális figyelembevételével, a tervezéstől, az engedélyezésen át, a teljes megvalósításig, illetve gondoskodunk a precíz üzemeltetésről. A yoo! a gondos előkészítéssel, pontos tervezéssel, szakszerű kivitelezéssel felkészül a fogyasztási csúcspontok okozta túlterhelésre. 

Mi kizárjuk a rizikót! A yoo! Magyarország piacvezető szaniter cége egy időben gondoskodik mindenről!

yoo Wc logo v2
Yoo Aqua

Kezdetek

Cégünk 1991-ben alakult meg Toi Toi Kft. néven, mint Magyarország első mobil WC-fülke kölcsönző vállalkozása. Mára a mindennapi élet részévé váltak a jellegzetes kék színű yoo! „házikók”, legyen szó akár építkezésről, rendezvényekről, sport, szabadidős eseményekről, természeti katasztrófáról. 
 
Pilisvörösvári logisztikai központunk mellett, vidéki telephelyeinkről Magyarország teljes területét lefedjük profi szolgáltatásainkkal. A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos képzésére, valamint korszerű, környezet kímélő technológiák használatára, annak érdekében, hogy Partnereinket, a lehető leggyorsabban, legmagasabb színvonalon kiszolgáljuk a hét minden napján a nap 24 órájában.

Napjainkban

Megőrizve piacvezető szerepünket a yoo! a mai napig is folyamatosan fejleszt, építjük a jövőt szolgáltatásainkkal, állandóan megújuló eszközparkunkkal, egységes képet nyújtva minden rendezvényen, építkezésen. A yoo! szervezete mára teljes körű, „kulcsra kész” szolgáltatást nyújt Ügyfeleinek, legyen szó akár yoo! mobil WC-ről, akár konténerek, mobil víz-csatorna rendszerek kiépítéséről. Innováció, szakértelem, rugalmasság, minőség jellemzi mindennapi munkánkat, a hétköznapokban, és a hétvégeken egyaránt, olyan biztos hátteret nyújtva, amellyel bizton állíthatjuk, Partnereink részére kulcsra kész megoldásokat kínál a yoo! a mobil illemhelyek teljes világában! Tudásunkat megosztva, segítjük Partnereinket, hogy közös csapatunk, Megrendelőink lehető legmagasabb szintű kiszolgálást lehetővé téve, valóban tiszta, higiénikus környezetet biztosítsunk felhasználóinknak, melyben nagy segítségünkre van közel 30 éves tapasztalatunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünket az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítási, illetve MSZ EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer felügyelete alatt végezzük:

ISO9001_2015
ISO_14001

Welcome yoo!

Tisztelt Partnerünk, Kedves Barátunk!

A világ legrégebbi foglalkozásainak egyikét űzzük – ha nem is azt, amire ezt leginkább mondani szokták… De a mi esetünkben is ősi és megkerülhetetlen emberi szükségletek kulturált kielégítése a lényeg. Vespasianus császár híres mondása, miszerint „a pénznek nincs szaga” is mesterségünkhöz kapcsolódik. 1991 óta dolgoztunk, mint Toi Toi Kft., és ennyi idő alatt korábbi elnevezésünk bizony beleégett a felhasználók, megrendelők, sőt az utca embere agyába.

Mi változhat egy ilyen, igazán hagyományos üzletben, ami miatt érdemes nevet változtatnunk? A felhasználó oldalán nem sok. Gyors, hatékony, tiszta szolgáltatást szeretne most is és ezután is. A mi részünkről viszont egyre több igénynek kell eleget tennünk. Szerencsére egyre szélesebb körű a felhasználás, a nagyrendezvények száma is folyamatosan emelkedik. Magyarország egyre népszerűbb turisztikai célpont és egyre több az olyan vendégcsalogató program, amihez szükség van profi szaniter berendezésekre és az ezt üzemeltető csapatra.

Régen elég volt, ha kihelyeztünk megfelelő számú mobil illemhelyet. Ma már a klasszikus mobil WC fülkéket is többféle felszereléssel kínáljuk, Partnereink igényeit maximálisan figyelembe véve, akár, kézmosóval, vagy daruzható kivitelben is! Cégünk eszközparkját folyamatosan bővítve, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mind mobil illemhelyek, mind hagyományos iroda, vagy szaniter konténerek terén, akár a teljes tisztálkodás lehetőségét biztosító mobil fürdőszobákat, lakrészeket is biztosítva, amennyiben erre igényt formálnak ügyfeleink. Természetesen nem ijedünk meg a különleges egyedi igények kielégítésétől sem, munkatársaink készséggel állnak minden különleges kielégítésére készen!

Tesszük mindezt, a lehető legnagyobb mértékben óvva környezetünket, teljes egészében környezetbarát, újra hasznosított termékek alkalmazásával, s törekszünk arra, hogy a munkánk során keletkezett hulladékok teljes egészében újra hasznosításra kerüljenek!

Tehát, ezen tényeket figyelembe véve, az elmúlt több mint 27 év tapasztalatait megőrizve, igazodva a XXI. századi kihívásokhoz, a megújulás mellett döntöttünk, nemcsak a szolgáltatások terén, nevünkben, megjelenésünkben is, megújulunk, megfiatalodunk! Welcome yoo!

Új nevünk: yooWC Kommunális Szolgáltató Kft

Munkatársaink, továbbra is a régi telefonszámainkon elérhetőek, a nap minden percében rendelkezésre állnak, hisz, nemcsak egy fesztiválon, koncerten, hanem, hétköznap, vagy ünnepnap, a nap bármelyik percében, tipikusan „normál” munkaidőn kívül is keletkezhetnek fennakadások vagy épp új, váratlan igények. Ezért telefonon és online, a hét minden napján, a nap 24 órájában állandóan elérhetőek vagyunk, hogy minden pillanatban tudjuk, a kész megoldást szállítani az Önök részére!

Reméljük, ügyfeleink szájából sokszor elhangzik majd a jövőben is, hogy „JÓ!”, vagy „YOO!”, hisz az ő megelégedettségükért dolgozunk az új név, az új logó alatt is.

Nemzetközi jelenlét

Mindig bíztunk benne, hogy Magyarország kiváló elhelyezkedésének köszönhetően, szolgáltatásainkat a környező országokra is kiterjeszthetjük, már cégünk alapításakor is azt vizionáltuk, hogy a yoo! szolgáltatásait megismertessük Közép-Európa lakosságával. 

Erre Magyarország 2004. évi Európai Unióhoz való csatlakozása teremtett remek platformot, a határok lebontásával egy időben útra keltünk, hogy egyre bővülő szolgáltatásainkat bevezessük az európai piacokra is.

 Folyamatos jelenlétünk remek bizonyítéka, magas színvonalú szolgáltatásainknak, melyekkel a yoo! mára nem csak a magyar, hanem az osztrák, német illetve a szlovák piacnak is aktív szereplője, hozzájárulva a rendezvények sikeres szaniter kiszolgálásához.

Európai terjeszkedés
Shopping Cart
Scroll to Top